رئیس اتحادیه صنف فروشندگان زعفران مطرح کرد: ممنوعیت فروش زعفران های فاقد استاندارد در واحدهای صنفی و فضای مجازی
- mohtasham
- دوشنبه 17 دي ماه 1403
- 0
- 102 بازدید
رئیس اتحادیه صنف فروشندگان زعفران ضمن اشاره به پیگیری های متعدد این اتحادیه از مراجع و ارگان های ذیربط در جهت نظارت بر توزیع و فروش زعفران های بدون نام و نشان در فضای مجازی از جمله پلتفرمها و پیام رسان های داخلی و خارجی از ممنوعیت فروش زعفران های فاقد علامت استاندارد خبر داد.
بر همین اساس سید مهدی زمانی اظهار داشت: برابر ابلاغیه دریافتی از سوی معاون حفظ حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم دادسرای انقلاب استان به شماره 2125/الف در تاریخ یکم دی ماه هرگونه فروش زعفران فاقد علامت استاندارد در فضای مجازی مغایر با مفاد ماده 15 قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد بوده و در نهایت فروش آن ممنوع می باشد.
وی در ادامه بر رعایت موارد قانونی در فروش زعفران توسط واحدهای صنفی تحت پوشش این اتحادیه تاکید کرد و در ادامه افزود: نظارت بر بازار فروش زعفران توسط بازرسین مراجع مربوطه همه روزه انجام می شود که در صورت مشاهده تخلفات احتمالی، برخورد قانونی لازم با واحد صنفی متخلف صورت می پذیرد.
روابط عمومی اتحادیه صنف فروشندگان زعفران
این مطالب رو هم پیشنهاد میکنیم ببینید
- چهارشنبه 24 خرداد ماه 1402
- بدون دیدگاه
- 102 بازدید
- چهارشنبه 24 خرداد ماه 1402
- بدون دیدگاه
- 102 بازدید
- پنجشنبه 25 خرداد ماه 1402
- بدون دیدگاه
- 102 بازدید
- پنجشنبه 25 خرداد ماه 1402
- بدون دیدگاه
- 102 بازدید